The Anime Space

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-10-15 07:40:32

Black
Administrator
Liczba postów: 28
Status: HeadAdmin
Windows 7Chrome 45.0.2454.101

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai

Spaliłem język wymawiając to...

O czym?

Tutaj to chyba nie muszę komentować.

SHIMONETA: A Boring World Where the Concept of Dirty Jokes Doesn't Exist

Matko boska, kto wymyślił taki tytuł? Jeden plus jest taki, że chociaż od poczatku sobie zdawali z celu w jakim pracują.

Tak więc o czym?

Okuma Tanukichi nie dawno został uczniem liceum oraz ma jeden cel. Być praworządnym, nie zboczonym studentem jednej z prestiżowych uczelni w okolicy, aby być razem ze swoim ideałem, przewodniczącą szkolnego samorządu. Mimo to, jeden z najgroźniejszych terrorystów znanych w tamtym świecie, bierze go na celownik i zmusza aby dołączył do jego grupy, "SOX".  Czy to już koniec świata? Terroryzm będzie górą? Czy nic moralnego nie zostanie na tym świecie?

Co dalej?

Mimo dosyć poważnego tonu opisu, samo anime jest niepoważne. Nie ma w sobie niczego co można nazwać "Dające do myślenia.". To jest tytuł dla ludzi którzy już dawno zapomnieli znaczenie zwrotu "Inteligenty humor.". Wiem, poważne słowa, obrażam. Przepraszam, ale to jest ten typ anime do którego potrzebowałem 1,5 litra, żeby przebrnąć. 1,5 litra soku pomarańczowego ma się rozumieć. Zupełnie nie pojmuje pomysłu autorów. Stworzyli bohatera który zakład pończochy, majtki i wiele innych rzeczy na łeb, czy inne części ciała i dają nam jasno do zrozumienia, że mamy się śmiać... Z całym szacunkiem, ale ja wolę sam wybierać z czego będę się śmiał, a ten tytuł nie daje mi takiego wyboru.

Koniec?

Nie. Jeszcze nie wszystko.

To anime przekroczyło poziom "Obrzydliwości" dość wcześnie. Przepraszam, ale dziewczyna latająca za facetem z "Sokami miłości" JEST KURWA NIE NA MIEJSCU. Niech ktoś weźmie deskę i jebnie autorów prosto w łeb, bo przekroczyli oni limit bezmózgowia.

Koniec?!

Tak. Znaczy nie.

Używanie ciągu słów typu "Kutas, chuj, cipa"  NIE JEST śmieszne. Nie spotkałem nikogo, poza gimbazą kto słuchałby tego i się śmiał. Przykro mi i nie pozdrawiam twórcy.

KONIEC?!

Tak.

Jaka ocena? heheszki, 1/10. Ten jeden punkt to za nieliczne akcje które były sprytnie pomyślane i ładnie narysowane.

Pozdrawiam
~~Black

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Pokaż/ukryj radio

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
mojeforum - masterreallife - spdlkcforum - polonus - supergra